Aplikasi pendekatan grounded theory dan pengekodan (coding) dalam analisis dan interpretasi data kualitatif. - Hussin , Zalmizy (Universiti Sains Malaysia, 2014)
Kertas kerja ini bertujuan untuk mengaplikasi pendekatan Grounded Theory dan pengekodan (coding) dalam analisis dan interpretasi data kualitatif. Grounded Theory merupakan satu diantara pendekatan yang biasa digunakan dalam kajian kualitatif.