USM FOKUS KOLABORASI BERSILANG - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 11 Mei 2016 - Universiti Sains Malaysia (USM) akan memberikan fokus utama kepada kolaborasi bersilang untuk mengukuhkan usaha penyelidikan dan inovasi mahu pun akademik pada masa hadapan. Hal ini dinyatakan oleh Naib Canselornya, Profesor Dato’ Dr. Omar Osman di akhir lawatan ke Republic Czech dan beberapa buah universiti di United Kingdom hari ini.