USM CADANG PENTAS NISYA KHALED DI UK DAN ANJUR KOLOKIUM DI UK DAN EIRE - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
PULAU PINANG, 11 Mei 2016 - Dalam lawatan ke United Kingdom semalam, Naib Canselor Universiti Sains Malaysia (USM) Profesor Dato’ Dr. Omar Osman telah bertemu dan berbincang dengan 12 orang felo Skim Rancangan Latihan Kakitangan Akademik (ASTS) USM yang sedang berada di sekitar London mengikuti pengajian pada peringkat Doktor Falsafah (Ph.D) atau pun mereka yang ditempatkan di makmal-makmal termaju di London seperti di Oxford University, Cambridge University, University of Reading dan Imperial College.