RADANG USUS BOLEH DIRAWAT – KATA PAKAR - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
KUBANG KERIAN, 8 Mei 2016 – Penyakit radang usus atau “Inflammatory Bowel Disease” adalah salah satu jenis penyakit yang berkait rapat dengan sistem imun badan tetapi masih ramai yang tidak mengetahuinya.