PELAJAR USM JUARA KEBANGSAAN PERTANDINGAN 3MT2016 - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
SINTOK, KEDAH, 10 Mei 2016 - Pelajar Doktor Falsafah Pusat Penyelidikan Dadah dan Ubat- Ubatan, Universiti Sains Malaysia (USM), Nur Azzalia Kamaruzaman, 28, mencipta nama di pentas kebangsaan apabila berjaya memenangi tempat pertama dalam 3 Minute Thesis Competition kategori Sains & Teknologi yang diadakan di Universiti Utara Malaysia (UUM) hari ini.