MALAM ANEKARAGAM PKI 2016 - BERHIBUR SAMBIL BERAMAL - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
PULAU PINANG, 7 Mei 2016 - Sebahagian daripada hasil jualan tiket Malam Anekaragam 2016 anjuran Persatuan Kebudayaan India USM (PKIUSM) disumbangkan kepada Sekolah Pendidikan Khas Harapan PEKTAS Seberang Prai Utara. Menurut Pengarah Projek Malam Anekaragam 2016, Arvind Karthik, tiket dijual dengan harga RM15.00 sehingga RM 100.00 dan dana berjumlah RM8,000.00 disumbangkan untuk membantu pelajar-pelajar sekolah tersebut.