ALUMNI USM 1981-1987 DIJEMPUT PERJUMPAAN SEMULA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 9 Mei 2016 - Bekas pelajar Universiti Sains Malaysia (USM) terutamanya yang berijazah sekitar tahun 1981-1987 dijemput untuk bertemu rakan-rakan lama dalam satu perjumpaan Reunion (RU) yang dijangka diadakan pada 27-29 Mei 2016 ini bertempat di kampus USM.