PEGAWAI, ALUMNI DAN PELAJAR USM DIIKTIRAF IKON BELIA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
GUA MUSANG, 7 Mei 2016 - Sempena Festival Belia Terbesar Negeri Kelantan yang berlangsung selama tiga hari bermula 5 Mei 2016 di Pusat Sivik, Gua Musang Kelantan, tiga orang Pegawai Universiti Sains Malaysia (USM), dua orang pelajar dan tiga orang alumni diberikan pengiktirafan antara 100 Ikon Kepimpinan Belia Negeri Kelantan 2016 yang disempurnakan oleh Pengarah Jabatan Persekutuan Negeri Kelantan, Dato' Makhtar bin Mustapa.