MAHASISWA PERLU SEMAT NILAI "HEBAT" DALAM DIRI, KATA TNC HEPA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 7 Mei 2016 - Mahasiswa Universiti Sains Malaysia (USM) diseru menghayati nilai "HEBAT" untuk memperkasa jati diri sebagai modal insan yang akan mewarisi kepimpinan negara masa hadapan. Nilai "HEBAT" iaitu H-Holistik, E-Entrepreneur, B-Balance, A-Articulate, T-Thinking perlu disemai oleh semua Mahasiswa USM.