LIGA IPT 2016 - MINDEN TIGERS RAIH KEMENANGAN SULUNG - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 7 Mei 2016 - Skuad bolasepak Universiti Sains Malaysia (USM) meneruskan rentak cemerlang dalam saingan Liga IPT Divisyen 1 apabila membenam Kolej Komuniti Kedah (KK Kedah) dengan jaringan 3-0 pada perlawanan yang berlangsung di Stadium USM hari ini.