BERANI SAHUT CABARAN FAKTOR KEJAYAAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 7 Mei 2016 – Perubahan dunia yang semakin pesat memerlukan golongan mahasiswa untuk terus tampil berani ke hadapan dan meneroka sesuatu di luar kelaziman. Menurut Timbalan Naib Canselor (Jaringan Industri dan Masyarakat), Profesor Dato’ Dr. See Ching Mey ketika berucap di majlis Siri Persembahan Pentas 2015/2016 anjuran Persatuan Bahasa Tionghua (PBT) Universiti Sains Malaysia (USM), pelajar seharusnya mendidik diri mereka untuk lebih berani berhadapan dengan apa jua cabaran yang mendatang.