USM SEDIA MODUL PSIKOLOGI SUKAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
KUBANG KERIAN, 5 Mei 2016 – Universiti Sains Malaysia (USM) menawarkan kepakaran psikologi sukan dengan merangka modul untuk menjadi panduan kepada semua atlet dalam mengawal emosi dan psikologi semasa terlibat dalam pertandingan dalam Bengkel Asas Sains Sukan yang dianjurkan Majlis Sukan Negeri (MSN) Kelantan dengan kerjasama Pusat Satelit Kelantan (PSISNNK) baru-baru ini.