USM KELUARKAN 17 SISWAZAH SULUNG MBA DENGAN MARA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 3 Mei 2016 – Seramai 17 orang pegawai di Majlis Amanah Rakyat (MARA) antara penerima Ijazah Sarjana Pentadbiran Perniagaan sempena Upacara Konvokesyen ke-53 Universiti Sains Malaysia (USM) yang baru melabuhkan tirainya baru-baru ini.