USM GARIS EMPAT LANGKAH HADAPI CABARAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 30 April 2016 – Naib Canselor Universiti Sains Malaysia (USM), Profesor Dato’ Dr. Omar Osman menggariskan empat langkah utama untuk menghadapi cabaran dan kekangan yang ada untuk menghadapi masa hadapan.