USIA BUKAN PENGHALANG WARGA EMAS TERIMA PhD - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 30 April 2016 – Faktor usia bukan penghalang dalam mencipta kejayaan yang lebih gemilang malah boleh dijadikan pemangkin untuk melakukan yang terbaik dan seterusnya merealisasikan usaha bagi menyumbang bakti dalam bidang akademik.