SISWAZAH PERLU MEMPUNYAI ETIKA DIRI YANG TINGGI - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 30 April 2016 - Siswazah Kehormat Doktor Pengurusan Universiti Sains Malaysia (USM) Tan Sri Azman Hashim menasihatkan siswazah agar sentiasa berpegang kepada nilai etika yang tinggi. Bercakap ketika memberi Pidato Umum penerimaan ijazah kehormat pada Sidang Pertama Upacara Konvokesyen Ke-53 hari ini, Azman menegaskan, jangan sama sekali mengamalkan budaya rasuah dalam hidup.