NC SERU SISWAZAH BERSYUKUR DENGAN KEJAYAAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 30 April 2016 - Naib Canselor Universiti Sains Malaysia (USM) Profesor Dato' Dr. Omar Osman hari ini menyeru supaya graduan sentiasa bersyukur dengan kejayaan dicapai kerana ini adalah hasil usaha semua pihak bermula dari ibu bapa dan keluarga hinggalah kepada universiti dan para pensyarah.