NAIB CANSELOR USM PERKUKUH KOLABORASI DENGAN UNIVERSITI DI REPUBLIK CZECH DAN UK - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 3 Mei 2016 - Naib Canselor Universiti Sains Malaysia (USM) Profesor Dato’ Dr. Omar Osman hari ini memulakan lawatan kerja untuk mengukuhkan kolaborasi dengan universitiuniversiti dan institusi pendidikan Republik Czech dan United Kingdom.