KAMPUNG WARISAN MELAYU PULAU PINANG HARUS DIKEKALKAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM PULAU PINANG, 4 Mei 2016 - Orang Melayu khususnya di Pulau Pinang diseru supaya bermuafakat dalam mengekalkan kampung-kampung warisan yang sedia ada supaya tidak lenyap ditelan arus pembangunan.