USM-MIH TANDATANGAN MOU BAWA PRODUK PENYELIDIKAN USM KE LUAR NEGARA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 27 April 2016 – Universiti Sains Malaysia (USM) hari ini menandatangani persefahaman dengan MyInnoHub (MIH) yang merupakan inisiatif Kementerian Pendidikan Tinggi untuk mewujudkan ekosistem inovasi dengan membawa hasil penyelidikan universiti ke pentas dunia.