USM DITAWAR WUJUD HUB PENDIDIKAN TINGGI DI BENUA AFRIKA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 27 April 2016 – Universiti Sains Malaysia (USM) hari ini ditawarkan untuk mewujudkan hub pendidikan tinggi untuk penawaran program peringkat sarjana dan doktor falsafah (Ph.D) terutamanya dalam bidang pengurusan dan pengurusan perniagaan melalui kerjasama dengan Makerere University Business School (MUBS) Kampala, Uganda.