USM BERHASRAT HASILKAN GRADUAN DOKTOR FALSAFAH (PhD) BERBUDAYA USAHAWAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 28 April 2016 – Universti Sains Malaysia (USM) berhasrat untuk melahirkan graduan terutamanya di peringkat Doktor Falsafah (PhD) yang berbudaya usahawan dalam meningkatkan pembangunan negara.