TEATER TRADISIONAL MAKYONG SINDONG 2016 - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
Dewan Budaya, Universiti Sains Malaysia dengan kerjasama Pusat Pengajian Seni serta Dewan Bahasa Dan Pustaka Wilayah Utara akan mengadakan pementasan Teater Tradisional Makyong “Sindong” 2016 pada 24hb dan 25hb Mei, 2016 pada jam 8.30 malam bertempat di Auditorium Dewan Budaya, Universiti Sains Malaysia.