KERJASAMA USM-MITD LANCARKAN MINI-MBA PROGRAMME - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
PULAU PINANG, 26 April 2016 - Universiti Sains Malaysia (USM) berkolaborasi dengan ITD World (MITD Sdn. Bhd.) dalam melancarkan USM Mini-MBA, satu program jangka pendek yang bakal memberi manfaat kepada ahli-ahli perniagaan dan usahawan yang berhasrat menajamkan kemahiran perniagaan dan kepimpinan mereka.