1,160 ORANG GRADUAN TERIMA IJAZAH KONVOKESYEN KE-53 - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 27 April 2016 – Seramai 1,160 orang graduan akan menerima ijazah dalam Upacara Konvokesyen Ke-53 Universiti Sains Malaysia (USM) yang akan diadakan pada hari Sabtu, 30 April 2016 di Dewan Tuanku Syed Putra USM Pulau Pinang.