USM LATIH PELAJAR DALAM BIDANG KEUSAHAWANAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
KUBANG KERIAN, 24 April 2016 – Projek ‘Charity Car Wash’ anjuran pelajar tahun dua Pusat Pengajian Sains Perubatan (PPSP), Universiti Sains Malaysia (USM) yang bermula dari 23 April sehingga 25 April mencuri tumpuan para pengunjung di Karnival i-Sihat dan Makanan Halal yang berlangsung di Dewan Utama, Kampus Kesihatan, USM.