USM JUARAI NATIONAL CLINICAL PHARMACY CHALLENGE - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
PULAU PINANG, 24 April 2016 – Pusat Pengajian Sains Farmasi (PPSF) Universiti Sains Malaysia (USM) cemerlang dengan menjuarai National Clinical Pharmacy Challenge di Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM), hari ini. Kejuaraan tersebut diraih sekumpulan lima pelajar iaitu Ahmad Fahim, Kirthigha Rajendran, Muhd Amin Sanusi, Tan Yi Yen dan Alya Rashidah.