PELAJAR USM RANGKUL EMPAT ANUGERAH TOKOH SISWA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
GAMBANG, PAHANG, 23 April 2016 - Tiga orang pelajar mengharumkan nama Universiti Sains Malaysia (USM) dengan pencapaian cemerlang dalam Anugerah Tokoh Siswa 2015 (ATS 2015) yang melabuhkan tirainya malam tadi.