MUHAMMAD HAFIZ IKON PEMIMPIN DESASISWA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
GAMBANG, PAHANG, 24 April 2016 – Pencapaian cemerlang akademik dan komitmen penuh pelbagai program Desasiswa membuatkan Muhammad Hafiz Abd. Rahman kini dikenali ikon Pemimpin Desasiswa Terbaik 2015. Hafiz yang giat aktif dalam pelbagai program Desasiswa dan peringkat universiti serta turut menyandang beberapa jawatan tinggi di dalam Desasiswa telah dinobatkan Anugerah Pemimpin Kolej Kediaman Terbaik 2015 yang berlangsung kelmarin di Universiti Malaysia Pahang (UMP), kelmarin.