KSS USM MENANG LAGI, MUDAH ATASI KBY - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM PULAU PINANG, 24 April 2016 - Pasukan Hoki Kelab Sukan Staf (KSS) Universiti Sains Malaysia (USM) terus menunjukkan taringnya apabila mudah mengatasi pasukan Kepala Batas Youth (KBY) kelmarin dalam aksi kedua Kejohanan Liga Hoki Pulau Pinang TNB 2016 dengan jaringan 5-2.