HEBATNYA SITI ZURIANAH WAJAR DICONTOHI - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
GAMBANG, PAHANG, 24 April 2016 – Minat yang mendalam dengan aktiviti kesukarelawanan membuatkan anak muda bernama Siti Zurianah Ismail tidak pernah melepaskan peluang menyertai pelbagai aktiviti tersebut sejak menjejak kaki ke Universiti Sains Malaysia (USM).