‘RUN FOR CLEFT’ KUTIP DANA BANTU KANAK-KANAK KLEF BIBIR - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
KUBANG KERIAN, 24 April 2016 – Larian amal menjadi trend bagi masyarakat hari ini yang mementingkan aspek kesihatan selain beramal untuk membantu golongan memerlukan. Menurut Pengarah Program Larian Amal ‘Run For Cleft 2016’, Izyan Izzati Mohd Razif, yang juga pelajar tahun dua Program Sains Pergigian, larian ini merupakan acara tahunan yang dianjurkan oleh Persatuan Sains Pergigian, Universiti Sains Malaysia (USM) dengan kerjasama Bahagian Hal Ehwal Pembangunan Pelajar & Alumni USM.