SEMBANG SISWA 2.0 TONJOL NILAI MAHASISWA HEBAT - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM PULAU PINANG, 23 April 2016 - Mahasiswa/i Universiti Sains Malaysia meneruskan lagi kesinambungan dalam melahirkan mahasiswa yang hebat dengan penganjuran program Sembang Siswa 2.0 kelmarin di Dewan Pembangunan Siswa USM.