PP SAINS KESIHATAN USM ANJUR SIMPOSIUM SAINS KESIHATAN 2016 - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM PULAU PINANG, 20 April 2016 - Pusat Pengajian Sains Kesihatan (PPSK), Universiti Sains Malaysia (USM) ingin menjemput para pelajar yang menjalankan projek tahun akhir, pelajar lepasan/pasca siswazah, ahli akademik, penyelidik dan agensi yang berkaitan serta pegawai kesihatan atau pegawai sains untuk menghadiri Simposium Sains Kesihatan 2016 pada 2 Jun 2016 pada jam 8.00pagi hingga 5.30petang bertempat di Dewan Kuliah C, PPSK, Kampus Kesihatan USM.