PELAJAR ANTARABANGSA SAMBUT BAIK FUSE 2016 - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 19 April 2016 – Penganjuran ‘FUSE Interaction Night’ oleh Pusat Keantarabangsaan Mobiliti dan Kerjaya (IMCC) menerima sambutan yang baik khususnya daripada pelajar antarabangsa. Rata-rata pengunjung yang ditemui memberikan maklum balas yang positif terhadap penganjuran program yang buat julung kali diadakan oleh pihak IMCC USM.