NAIB CANSELOR UCAP TAHNIAH KEJAYAAN ANUGERAH TOKOH SISWA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
PULAU PINANG, 24 April 2016 – Naib Canselor Universiti Sains Malaysia (USM), Profesor Dato' Dr. Omar Osman berbangga dengan kejayaan yang dicapai dan mengucapkan tahniah kepada pelajar yang memenangi anugerah-anugerah dalam Majlis Anugerah Tokoh Siswa 2015 yang berlangsung di Universiti Malaysia Pahang (UMP) malam tadi.