MENDEPANI KELESTARIAN: PANDANGAN MANTAN PAKAR KELESTARIAN USM-CGSS - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 20 April 2016 - Setelah berkhidmat di Pusat Kajian Kelestarian Global (CGSS) Universiti Sains Malaysia (USM) selama tujuh tahun, kini tiba masa untuk Profesor Dr. Kanayathu Chacko Koshy, 68, untuk mengucapkan selamat tinggal kepada jawatan yang telah disandangnya yang berperanan membantu USM untuk diiktiraf sebagai pemain utama dalam bidang berkaitan dengan isu kelestarian melalui pendekatan pendidikan.