INDAHNYA MENOPAUS DI USIA SENJA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
KUBANG KERIAN, 21 April 2016 – Menjadi tua mungkin menakutkan bagi sesetengah orang sehinggakan sanggup berbelanja besar untuk kekal muda. Namun, usia tetap akan meningkat dari setahun ke setahun dan mencecah usia emas sekiranya ditakdirkan berusia panjang.