HASIL PENYELIDIKAN USM DALAM JURNAL BERIMPAK FAKTOR - LETAK NAMA DI PERSADA DUNIA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 20 April 2016 - Naib Canselor Universiti Sains Malaysia (USM) Profesor Dato' Dr. Omar Osman gembira dengan pencapaian dua pensyarah yang berjaya menerbitkan hasil penyelidikan dalam jurnal berimpak faktor tinggi iaitu Lancet Journal dan Nature Genetics Journal baru-baru ini.