DUA PELAJAR USM RANGKUL TIGA ANUGERAH DI i- ENVEX 2016 - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
KANGAR, 19 April 2016 – Dengan kos RM10.00, projek penyelidikan dua orang pelajar Pusat Pengajian Sains Kimia Universiti Sains Malaysia (USM) berjaya memenangi tiga anugerah di Pameran Reka Cipta Antarabangsa (i-ENVEX) 2016 yang diadakan baru-baru ini.