ANAK PERAK DIRAI, SULTAN PERAK PERKENAN SAMPAIKAN SIJIL KECEMERLANGAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
PULAU PINANG, 19 Apr.2016 – Kira-kira 200 anak-anak dan kakitangan Universiti Sains Malaysia (USM) yang berasal dari negeri Perak diraikan dalam Majlis Santapan Malam bersama Duli Yang Maha Mulia Paduka Seri Sultan Perak Darul Ridzuan di Istana Iskandariah, Kuala Kangsar baru-baru ini.