TOT PLATFORM CUNGKIL BAKAT SUKAN WARGA USM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM PULAU PINANG, 16 April 2016 - Temasya Olahraga Tahunan (TOT) merupakan acara sukan tahunan yang besar dan istimewa kerana melibatkan keempat-empat kampus utama Universiti Sains Malaysia (USM) iaitu Kampus Induk, Kampus Kejuruteraan, Kampus Kesihatan dan Kampus Institut Perubatan dan Pergigian Termaju (IPPT).