PUSAT ISLAM USM BANTU PENGANJURAN KULIAH PENGAJIAN ISLAM DALAM BAHASA TAMIL - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 17 April 2016 – Pusat Islam Universiti Sains Malaysia (USM) akan mengadakan kuliah pengajian Islam dalam bahasa Tamil secara berterusan pada hari Ahad minggu pertama setiap bulan untuk komuniti yang berminat bertempat di Masjid Al-Malik Khalid USM.