PENYELIDIK USM RINTIS KOLABORASI PENYELIDIKAN GLAUKOMA BERASAS GENETIK - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
KUBANG KERIAN, 17 April 2016 – Penyelidik-penyelidik Universiti Sains Malaysia (USM) merintis penyelidikan mencegah glaukoma berasas kepada kajian genetik secara simbiosis melalui kolaborasi dengan institut penyelidikan di Singapura.