PEMINDAHAN ILMU PERAWATAN - SUMBANGAAN USM KEPADA PESAKIT - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
KUBANG KERIAN, 14 April 2016 - Nik Muhammad Rahmad Nik Zahri, 17 tahun, adalah salah seorang pesakit yang terlibat dalam projek Pemindahan Ilmu kelolaan Pusat Pengajian Sains Kesihatan (PPSK).