LOUGHBOROUGH UNIVERSITY, UK JALIN KERJASAMA PENYELIDIKAN BERSAMA USM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 15 April 2016 – Loughborough University, United Kingdom berminat menjalin kerjasama penyelidikan berfokuskan bidang kejuruteraan dengan Universiti Sains Malaysia (USM). Naib Canselor USM, Profesor Dato’ Dr. Omar Osman berkata, kedua-dua pihak telah membincangkan pelbagai idea kolaborasi yang akan disusuli ke peringkat seterusnya melalui penglibatan pelbagai pihak.