LARIAN AMAL COLOUR RUN DI USMKK - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
KUBANG KERIAN, 15 April 2016 – Persatuan Sains Perubatan Universiti Sains Malaysia, Kubang Kerian (MEDSOC) dengan kerjasama Majlis Perwakilan Desasiswa Nurani (MPDN) akan mengadakan larian amal iaitu ‘Miles for Yokuk- Colour Run’ pada 7 Mei 2016 yang akan datang.