BERSEDIA HADAPI CUACA PANAS, SARAN NC - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 16 April 2016 - Naib Canselor Universiti Sains Malaysia (USM), Profesor Dato’ Dr. Omar Osman menasihati pelajar yang terlibat dengan Temasya Olahraga Tahunan (TOT) USM ke-42 untuk bersedia menghadapi cuaca panas.