USM TANDATANGANI MOU BERSAMA (GRI-DU) INDIA - KOLABORASI ANTARABANGSA PEMINDAHAN ILMU - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
TAMIL NAIDU, INDIA, 15 April 2016 – Universiti Sains Malaysia (USM) terus mengorak langkah dalam memperkasakan bidang pemindahan ilmunya ke peringkat antarabangsa dengan termeterainya perjanjian bersama Gandhigram Rural Institute-Deemed University (GRI-DU) pada 11 April 2016 yang lalu.