USM LANCAR LAMAN SESAWANG DAN BUKU PANDUAN RAWATAN FISIOTERAPI UNTUK PESAKIT - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
KUBANG KERIAN, 13 April 2016 – Pusat Pengajian Sains Kesihatan, Universiti Sains Malaysia (USM) melancarkan laman sesawang dan buku panduan rawatan fisioterapi bagi memudahkan ahli keluarga menguruskan pesakit yang terlantar. Laman sesawang dan buku tersebut adalah antara output yang dihasilkan melalui Geran Pemindahan Ilmu Kementerian Pendidikan Tinggi Malaysia yang bermula pada tahun 2014.